Cyklus úspechu, neúspechu, viny a nového začiatku je emocionálne veľmi náročný. Čo keby sme urobili hrubú čiaru a zmenili prístup k jedlu raz a navždy?! Keďže som sama prešla procesom chudnutia, jedným z mojich najväčších osobných cieľov bolo zlepšiť môj vzťah k jedlu. Nechcela som sa jedla báť. Nechcela som, aby negatívny postoj diktoval každý pohyb v mojom živote alebo každú NÁLADU v mojom živote. Dnes môžem s istotou povedať, že veľa z môjho osobného zotavenia prišlo jednoducho vďaka vzdelávaniu sa o jedle a veľkej dôvere v tento proces!

Je pre mňa ťažké uveriť, že som niekedy bola tým dievčaťom naľavo. Pamätám si, ako som si jasne myslela, že mám svoj príjem potravy pod kontrolou. Aj v čase, keď bola urobená táto fotka. Ale no tak? Tento obrázok hovorí za všetko. Možno som sa oslobodila od svojho starého správania a dokonca od hladovania, ale očividne ma stále ovládali KALÓRIE. Počítanie makier ma skutočne Oslobodilo. "Takže čo je to počítanie makier?" pýtate sa. Jednoducho povedané, počítanie makier Vám umožňuje prevziať kontrolu nad zložením stravy (raz a navždy), či už sa cítite príliš veľká ALEBO príliš malá, BEZ deprivácie. V mojom prípade som sa cítila príliš veľká a chcela som schudnúť... Ale rovnaký koncept, by som aplikovala aj na pre tých, ktorí potrebujú pribrať.

Poďme sa teda baviť o jedle. Či už ste čistý jedák, jedák nezdravého jedla, vegán, vegetarián, jedák Paleo, bez mliečnych výrobkov alebo bez lepku, VŠETKY JEDLÉ položky sa skladajú z 3 makroživín: SACHARIDY, TUKY a PROTEÍNY.

Tu je úplná pravda: VÄČŠINA diét zlyhá kvôli jednému jednoduchému problému. Nie sú REÁLNE! Je takmer nemožné, aby sa aj ten NAJSILNEJŠÍ ČLOVEK zaviazal k extrémnemu plánu, ktorý neberie do úvahy momenty zo skutočného života - ako je torta na narodeninových oslavách, pizza po zápasoch, cukrová vata na jarmoku,... Ak sa úplne pripravíte o tieto prehrešky na dlhé časové úseky buď skončíte v blázinci ALEBO sa zacyklíte v prehreškoch a vine. Kde je teda rovnováha? Môžete skutočne dosiahnuť svoje ciele v oblasti fitness bez hladovania?

ÁNO! Je čas zmeniť naše presvedčenie o jedle a o tom, ako ovplyvňuje naše telo

CHCETE DOSAHOVAŤ DOBRÉ VÝSLEDKY?

Ochrana osobných údajov - informácie

E-book

Zanechajte svoj mail a stiahnite E-book s užitočnými radami. Mail budem využívať, aby som vás informovala o novinkách a aktualitách.