Piškóta::

  • 50g mletých kešu
  • 50g kokosová múka
  • 1 vajce
  • 1 žĺtok
  • Vanilka
  • 80g maslo

Kešu rozmixujeme na múku, pridáme ostatné suroviny a vypracujeme pevné cesto. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Naplníme košíčky a pečieme 8 minút alebo do zlatova.

Plnka: klasický krém na krémeš

  • 800ml mlieka
  • 2 žĺtka
  • 2 baliky zlatý klas
  • 3PL sladidlo, ja dávam steviu
  • 1čl bio vanilka
  • 250ml maslo
  • 2 smotany na šlahanie

CHCETE DOSAHOVAŤ DOBRÉ VÝSLEDKY?

Ochrana osobných údajov - informácie

E-book

Zanechajte svoj mail a stiahnite E-book s užitočnými radami. Mail budem využívať, aby som vás informovala o novinkách a aktualitách.