Potrebujeme:

  • 1 šálka mletých kešu
  • štipka soli
  • 3/4 čl sódy bikarbóny
  • 2 čl škorice
  • Vanilka
  • 1/2 šálky kešu masla
  • 1/2 PL tekutý kokosový olej

Plnka:

  • 25g 80% čokolády
  • 10g masla
  • 2čl kešu masla

V miske si zmiešame kešu, soľ, sódu a škoricu. Potom pridáme vanilku, kešu maslo a kokosový olej. Ja som olej roztopila spolu s kešu maslom. Keďže ho mám v chladničke trošku sa zohrialo a lepšie sa s ním robilo. Vypracujeme cesto a dáme do chladničky minimálne na 15 minút. Potom vždy odoberáme 1 PL a vytvoríme guličku. Poukladáme na plech vystlaný papierom. Guličku jemne primačkneme a do stredu urobíme jemne dierku koncom varechy. Vložíme do vyhriatej rúry na 10 minút. Pečieme na 175 stupňov. Medzitým si roztopíme čokoládu s kakaom a kešu maslom. Vytvoríme hladkú hmotu a necháme ju vychladnúť. Po vybratí a vychladnutí plníme keksy čokoládovou plnkou a necháme stuhnúť. Dobrú chuť.

CHCETE DOSAHOVAŤ DOBRÉ VÝSLEDKY?

Ochrana osobných údajov - informácie

E-book

Zanechajte svoj mail a stiahnite E-book s užitočnými radami. Mail budem využívať, aby som vás informovala o novinkách a aktualitách.