Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme cesto. Na 30 minút musí ísť do chladničky.

Cesto spracujeme a rozdelíme na 4 časti. Jedna časť bude trošku menšia a jedna časť bude väčšia.

Všetko zmiešať a natlačiť do formičiek. Piecť 15 až 20 minút na 160 stupňov. Aj keď sú čokoládové tak do zlatova. Treba pozerať.

V miske si zmiešame kešu, soľ, sódu a škoricu. Potom pridáme vanilku, kešu maslo a kokosový olej. Ja som olej roztopila spolu s kešu maslom. Keďže ho mám v chladničke trošku sa zohrialo a lepšie sa s ním robilo.

Kešu rozmixujeme na múku, pridáme ostatné suroviny a vypracujeme pevné cesto. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Naplníme košíčky a pečieme 8 minút alebo do zlatova.

Zmiešame suché suroviny, potom do zmesi zapracujeme ostatné a vytvoríme cesto. Cesto treba dať minimálne na 30 minút do chladničky.

CHCETE DOSAHOVAŤ DOBRÉ VÝSLEDKY?

Ochrana osobných údajov - informácie

E-book

Zanechajte svoj mail a stiahnite E-book s užitočnými radami. Mail budem využívať, aby som vás informovala o novinkách a aktualitách.