Potrebujeme: na mäso

  • 500g mleté bio hovädzie mäso
  • 200g čedar
  • 2 vajcia
  • majoránku, tymián, bazalka
  • soľ a čierne korenie

Potrebujeme: na kašu

  • karfiol
  • 4 väčšie mrkvy
  • Maslo
  • Soľ a korenie (ja dávam provensálske)

Nastúhame čedar. Všetky suroviny na mäsko si zmiešame v miske a vytvarujeme ako fašírky. Dáme na plech na pečenie a pečieme na 175 stupňov cca 30-35 minút.

Medzitým si dáme variť do hrnca vodu. Keď voda začne vrieť pridáme soľ a až následne očistenú a na kolečká pokrájanú mrkvu a na ružičky nachystaný karfiol. Varíme cca 15 minút, aby sa mrkva dala pomixovať. Ku koncu varenia pridáme korenie a ešte pár minút necháme povariť. Zlejeme vodu, vložíme maslo, môžeme ešte trošku pobylinkovať a pomixujeme. Všetko ešte teplé dáme na tanierik. Dobrú chuť prajem.

CHCETE DOSAHOVAŤ DOBRÉ VÝSLEDKY?

Ochrana osobných údajov - informácie

E-book

Zanechajte svoj mail a stiahnite E-book s užitočnými radami. Mail budem využívať, aby som vás informovala o novinkách a aktualitách.