Potrebujeme: Korpus

  • 110g pohánková múka
  • 60g kokosová múka
  • 30g cícerová múka
  • 1 vajce
  • 120 ml mlieko (môže byť aj rastlinné, bezlaktózové....)
  • 60g kešu maslo

Potrebujeme: Maková plnka

  • 250g mletého maku
  • 80g slivkový ďžem
  • citrónová kôra
  • voda (od oka)
  • 1/2 sáčku vanilkového pudingu

papaja kolac blog2

Zmes krátko povaríme. Zmes by nemala byť ani príliš hustá ani príliš riedka. Lepšie pridávať vodu postupne.

Všetky suroviny zmiešame, necháme v chladničke odpočinúť minimálne 30 minút. Z cesta trochu odoberieme na vypracovanie tvarov alebo urobenie mreže. Formu naplníme cesto. Navrstvíme plnku, pokryjeme tvarmi a dáme piecť. Pečieme 35 minut na 175. stupňov. Dobrú chuť.

CHCETE DOSAHOVAŤ DOBRÉ VÝSLEDKY?

Ochrana osobných údajov - informácie

E-book

Zanechajte svoj mail a stiahnite E-book s užitočnými radami. Mail budem využívať, aby som vás informovala o novinkách a aktualitách.